Deda Novak kao Spajdermen, ovo je nemoguće: Izvio se kao od gume, pogodio nestvaran poen! (Video)

Novak Đoković je još jednom pokazao da godine ne utiču na njegovu igru.

X/@SkySportsTennis/Printscreen

Novak Đoković se nalazi u Pekingu i trenutno se u polufinalu bori protiv Tejlora Frica, prenos možete pratiti uživo uz MONDO. Šampion Igara iz Pariza nastavlja da pruža odlične partije, ali i senzacionalne poene. 

Najbolji srpski teniser je još jednom dokazao da mu godine nisu nikakva prepreka. Uzvratio je udarac u svom stilu, umalo napravio špagu i pogodio paralelu kako samo on to ume. Već je poznato da ga publika u Kini obožava, a ovacije posle ovog fantastičnog poena su samo dodatno potvrdile koliko je Đoković voljen u Aziji. 

Kako je poen izgledao možete videti ovde: 

Đoković je posle pet godina ponovo u Kini, na turniru koji veoma ceni i gde je rado viđen gost je već nanizao četiri pobede. Put do Tejlora Frica nije bio sasvim lak, najpre se sastao sa Aleksom Mičelsonom kojeg je savladao 2:0, ali u tesnim setovima 6:7, 6:7. Naredni protivnik mu je bio Flavio Koboli kojeg je Novak za nešto više od sat vremena savladao 6:1, 6:2.

U osmini filana njegov protivnik je bio Rus Roman Safiulin, a rezultat je na kraju iznosio 6:3, 6:2 u korist Srbina. U borbi za polufinala na megdan mu je izašao Jakub Menšik, 65. igrač sveta. Bio je to prvi meč u kojem je Đoković izgubio set, ali se posle 7:6, aktuelni osvajač Igara vratio u meč i rutinski preokrenuo u svoju korist - 6:1, 6:4.

Sada je poznato da će Đokovića, ukoliko se plasira u finale, tamo čekati aktuelni broj jedan - Janik Siner. Italijan je u polufinalu savladao Tomaša Mahača 2:0, odnosno 6:4, 7:5.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Kinezi obožavaju Đokovića  Instagram/djokernole