Novak imao udarac da slomi rivala, a onda ga presekao bol: Ne, samo to ne! (Foto)

Novak Đoković je opet osetio bol u kolenu!

X/@CristinaNcl/Printscreen

Presekao nas je sve Novak Đoković! Samo što je uzeo prvi set polufinala Šangaja protiv Tejlora Frica, nakon što je imao neverovatan poen koji je ceo Šangaj digao na noge, uhvaito se za koleno! Povreda koja ga muči već neko vreme pojavila se u najgori čas!

Igrao se peti gem drugog seta, ispostaviće se ubedlivo najduži u ovom meču, Novak je imao brejk loptu i išao je na mrežu. Sve više je kasnio Tejlor Fric, falio je samo jedan udarac da ga Novak savlada, a onda umesto dobrog voleja on nije dobro zahvatio lopticu.

Poen se nastavio, ali se videlo da je najbolji teniser svih vremena uzdrman! Stao je na sekund kada je poen bio gotov, uhvatio se za koleno i sve nas uplašio. Ipak, nastavio je da igra, izgubio maratonski gem, a onda smo u sledećem videli da mu je otkazao bekend. Ipak uspeo je da ga dobije i izjednači na 3:3, ali da nije bilo ovog bola u kolenu verovatno bi Đoković imao brejk! 

Novak Đoković je koleno povredio na Rolan Garosu, hitno ga je operisao i stigao je da se oporavi na vreme da zaigra na Vimbldonu. Nakon toga se ponovo pojavio na terenima Rolan Garosa i tu napravio jedan od najvećih uspeha u karijeri kada je osvojio Olimpijske igre. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak Đoković   MONDO