• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JOŠ TOPLIJE NEGO JUČE! Temperatura ide i do 24 stepena - poznato kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje!

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna dnevna od 20°C u Subotici do 24°C u centralnoj i zapadnoj Srbiji.

 Vremenska prognoza za 6 april 2022 Izvor: Mondo/U. Arsić

U sredu u Srbiji pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Krajem dana naoblačenje se širi iz pravca jugozapada. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna dnevna od 20°C u Subotici do 24°C u centralnoj i zapadnoj Srbiji. Uveče naoblačenje i kiša na jugozapadu i zapadu Srbije. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U Beogradu pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna dnevna oko 22°C. Uveče suvo uz naoblačenje, a posle ponoći je moguća kiša. Temperatura u 22h 14°C.

U Nišu pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna oko 23°C. Uveče suvo uz naoblačenje.

Možda će vas zanimati

U Užičkom regionu pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab južni i istočni. Krajem dana naoblačenje se širi iz pravca jugozapada. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 22°C do 24°C. Uveče naoblačenje i kiša. Na Zlatiboru i Tari sunčano i do 17°C na 1000 mnv.

U Vojvodini pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 20°C u Subotici do 23°C po Sremu. Uveče naoblačenje dolazi sa jugozapada Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

U Novom Sadu pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna oko 21°C. Uveče suvo uz naoblačenje, a posle ponoći je moguća kiša. Temperatura u 22h 12°C.

U Subotici pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna oko 20°C.

Vreme narednih dana

U noći sreda na četvrtak naoblačenje sa kišom se širi sa jugozapada na sve predele. U četvrtak svežije sa kišom koja odlazi do kraja dana na istok i jugoistok. Na severu kiša prestaje popodne uz delimično razvedravanje po Vojvodini. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 12°C do 16°C.

U petak toplije i pretežno sunčano, a samo na severu Vojvodine oblačno. U subotu takođe toplo, ali popodne i krajem dana naoblačenje sa kišom stiže u severne krajeve Srbije. U nedelju hladnije sa kišom pre podne, a popodne razvedravanje na severu. Od ponedeljka sunčano i sve toplije.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image