• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VEĆ U 6 UJUTRU BILO 23 STEPENA! Detaljna vikend prognoza - biće i 36C, a evo kada će padati kiša!

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 31°C u Subotici do 36°C.

 Vremenska prognoza 4 jun 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji danas rano ujutru na severu i zapadu Srbije ponegde kratkotrajna kiša. Vrlo toplo uz duže sunčane periode sa umerenom prolaznom oblačnošću pre podne koja odlazi na istok. Popodne pretežno sunčano uz lokalni razvoj oblaka i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove sa većom šansom na jugozapadu Srbije. Vetar ujutru umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, a popodne severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 31°C u Subotici do 36°C u Prijepolju. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 26°C.

U Beogradu rano ujutru pre svitanja je moguća kratkotrajna kiša. Pre podne umerena oblačnost odlazi na istok, a od sredine dana sunčano i vrlo toplo uz lokalni razvoj oblaka popodne. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne slab severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 22°C, maksimalna 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 26°C.

U Nišu pre duži sunčani periodi sa dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab severoistočni ili istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna do 34°C.

U Užičkom regionu ujutru prolazna oblačnost, pa sunčano uz razvoj oblaka popodne. Vetar slab, ujutru istočni, a popodne severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 33°C do 35°C Na Zlatiboru i Tari duži sunčani periodi, a popodne su mogući ređi lokalni pljuskovi. Temperatura do 29°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu kratkotrajna kiša. Ujutru prolazna oblačnost odlazi na istok, a zatim sunčano i vrlo toplo uz lokalni razvoj oblaka. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne slab severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

U Subotici kratkotrajna kiša. Ujutru prolazna oblačnost, a zatim sunčano. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna 31°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana

U nedelju sunčano i toplo, ali malo prijatnije nego u subotu uz nekoliko stepeni nižu temperaturu. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C u južnoj Srbiji. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 23°C. U ponedeljak sunčani periodi i toplo, a kasnije popodne razvoj oblaka na zapadu Srbije i mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom koji se šire ka centralnim i istočnim predelima do kraja dana. U utorak sunčano uz lokalni razvoj oblaka popodne, a u sredu popodne jači razvoj oblaka i lokalni pljuskovi sa grmljavinom i mogućim lokalnim nepogodama. U četvrtak svežije sa kišom povremeno, a u petak sunčani periodi. Za naredni vikend sunčano i ponovo toplije.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Биће свега

Биће сунца, ветра, затим кише, али лоше нам се пише

special image