• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAVRŠAVA SE TROPSKI TALAS, STIŽE OSVEŽENJE I PAD TEMPERATURE! Očekujte kišu i GRAD, a evo gde će biti i grmljavine

Autor Ivana Lazić

Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

 Prognoza za 7 avgust 2022 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C.

Beograd: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Kasnije popodne postoji manja šansa za kratkotrajni lokalni pljusak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 27°C.

Niš: U nedelju vrlo toplo uz par stepeni nižu temperaturu nego u subotu i uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 35°C.

Užički region: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 32°C do 34°C. Na Zlatiboru i Tari toplo, oko 27°C na 1000 mnv, a popodne i krajem dana uz moguć lokalni pljusak.

VOJVODINA: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova kasnije popodne i krajem dana, pre svega na istoku Vojvodine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 32°C do 33°C. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 23°C do 25°C.

Novi Sad: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 25°C.

Subotica: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

RHMZ je uz to saopštio da su u ponedeljak i utarak moguće obilne padavine i grad, u zoni pljuska i jak vetar, odnosno grmljavina.

Izvor: RHMZ printscreen

Vreme narednih dana: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na jugu Srbije je mala šansa za pljuskove uz vrlo toplo vreme, dok će na severu biti manja vrućina i veća šansa za pljuskove. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

U utorak, sredu i četvrtak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Dnevne temperature bi bile malo ispod 30°C u većini krajeva. U petak i za idući vikend ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najbrži miš u Meksiku

Ali...ali...klimatske promene...Lucifer...KATAKLIZMA!!!

special image