• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTPUNI OBRT VREMENA U SRBIJI! Temperature padaju ispod 30 stepeni Celzijusa - stižu PLJUSKOVI I GRMLJAVINA!

Autor Ivana Lazić

Danas minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije. A narednih dana...

 Prognoza za 8 avgust 2022 Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na jugu Srbije je mala šansa za pljuskove uz vrlo toplo vreme, dok će na severu biti manja vrućina i veća šansa za pljuskove. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

Beograd: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

Niš: U ponedeljak vrlo toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu lokalnih pljuskova. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

Užički region: U ponedeljak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 32°C do 34°C. Na Zlatiboru i Tari oko 27°C na 1000 mnv, a popodne i krajem dana uz moguća lokalne pljuskove.

VOJVODINA: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

Novi Sad: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

Subotica: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C. 

Izvor: RHMZ/Screenshot

Vreme narednih dana: U utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Dnevne temperature bi bile malo ispod 30°C u većini krajeva. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 27°C na severu do 33°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C. U sredu i četvrtak prijatnija temperatura uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U petak i za idući vikend ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image