• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAZ I MAGLA PA SUNČANO DO KRAJA DANA! Do 14 stepeni, do Nove godine raste temperatura, a tek tada kreće PROLEĆNO vreme!

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 14°C, u Timočkoj Krajini oko 6°C zbog sumaglice.

 Vremenska prognoza četvrtak 29 decembar 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U četvrtak ujutru ponegde slab mraz i magla. Tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u sredu sa malo oblaka. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 14°C, u Timočkoj Krajini oko 6°C zbog sumaglice. Uveče suvo.

Beograd: U četvrtak duži sunčani periodi i toplije nego u sredu. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak duži sunčani periodi i toplije nego u sredu sa malo oblaka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna 14°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz i magla. Tokom dana sunčani periodi i toplije nego u sredu sa malo oblaka popodne. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Vojvodina: U četvrtak ujutru ponegde slab mraz i magla. Tokom dana sunčani periodi i toplije nego u sredu sa malo oblaka na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 13°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U četvrtak ujutru slab prizemni mraz i magla. Tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u sredu sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna 13°C. Uveče suvo.

Subotica: U četvrtak ujutru slab mraz i magla. Tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab južni. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna 10°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak ujutru retka pojava slabog prizemnog mraza i magle. Tokom jutra i prepodneva naoblačenje u Vojvodini sa mogućom slabom kratkotrajnom kišom na tom području. U ostalim krajevima Srbije sunčani periodi i toplije nego u četvrtak i znatno toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 6°C, a maksimalna od 11°C do 16°C. Uveče suvo.

U subotu, poslednjeg dana ove godine i prvih pet-šest dana Nove godine pretežno suvo i znatno toplije od proseka sa dužim sunčanim periodima. Maksimalne temperature od 12°C do 17°C u većini mesta. Ali, u pojedinim oblastima je moguća magla, koja se može duže zadržati, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Na planinama bez snega i neobično toplo 1. i 2. januara, kada bi temperature na 1750 mnv (na Kopaoniku) bile čak do 10°C, što se veoma retko dešava.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image