• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEOBIČNO TOPLO ZA BOŽIĆ! Temperatura ide i do 16 stepeni, a evo kada nam stiže ZAHLAĐENJE

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C u Užicu zbog sumaglice do 16°C u Kragujevcu.

 Vremenska prognoza 7 januar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas u Srbiji ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano u većini predela i znatno toplije od proseka. Po kotlinama se magla može zadržati u toku prepodneva. Vetar slab južni i jugoistočni, ponegde istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C u Užicu zbog sumaglice do 16°C u Kragujevcu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 7°C.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

U Nišu pretežno sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna do 14°C.

U Užičkom regionu ujutru magla, a tokom dana pretežno sunčano u većini predela i toplije od proseka. Samo će u Požeškoj kotlini biti hladnije zbog dužeg zadržavanja magle i sumaglice. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 8°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo, do 10°C na 1000 mnv.

U Vojvodini ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 4°C.

U Novom Sadu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.

U Subotici ujutru moguća magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije od proseka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.

Vreme narednih dana

U nedelju se zadržava relativno toplo vreme za ovo doba godine uz duže sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu krajem dana pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 5°C, a maksimalna od 10°C do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.

U ponedeljak će doći do postepenog naoblačenja sa kišom, najpre u Vojvodini i na zapadu Srbije. Između ponedeljka i utorka dolazi do zahlađenja, pa će u utorak i sredu na planinama iznad 700 mnv padati sneg, a u nižim predelima kiša i ponegde susnežica.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image