• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEDENO JUTRO U BEOGRADU, A OČEKUJE SE I SNEG! Obucite se toplo, a šalove i kape spremite i za VIKEND!

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 1°C u Užicu do 4°C na sveru Vojvodine.

 kiša nevreme Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa susnežicom i snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije uz susnežicu i sneg krajem dana i u noći ka petku u većini predela. Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 1°C u Užicu do 4°C na sveru Vojvodine. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C.

U Beogradu u prvom delu dana suvo uz naoblačenje, a kasnije popodne i uveče susnežica i sneg. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C. U Nišu naoblačenje sa susnežicom i snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 2°C. Uveče sneg.

U Užičkom regionu oblačno i ujutru suvo, a zatim sa snegom od sredine dana, pa tokom popodneva i večeri. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -2°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu suvo i promenljivo oblačno, a popodne naoblačenje. Uveče susnežica i sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C. Subotica: U četvrtak suvo i promenljivo oblačno, a popodne naoblačenje. Krajem dana susnežica i sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 4°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.

Vreme narednih dana

U petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 3°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 1°C. Za vikend oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana, a u utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu, susnežicu i sneg.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image