• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS HLADNO BEZ SNEGA, NAREDNIH DANA NAOBLAČENJE: Evo kakvo vreme nas čeka do kraja januara

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Užicu do 5°C na jugoistoku Banata.

 Kolaps (5).jpeg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas pretežno oblačno i suvo u većini predela. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše, susnežice ili snega, ali su mogući i kratkotrajni sunčani intervali ponegde. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Užicu do 5°C na jugoistoku Banata. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -1°C do 2°C.

U Beogradu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C. U Nišu pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. U Užičkom regionu pretežno oblačno i suvo u većini predela. Moguća je ređa pojava kratkotrajne susnežice i snega. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno uz poneku pahulju snega i najviše -1°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C. U Subotici pretežno oblačno i suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije uz moguću susnežicu i sneg krajem dana i u noći ka petku u većini predela. Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C. U petak i za vikend oblačno i hladnije sa snegom povremeno. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image