• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I DANAS ĆE SE ZABELETI SRBIJA, DO SUBOTE 20 CM SNEGA! Minimalna temperatura -2°C, a evo šta nas ČEKA za vikend

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u zapadnoj Srbiji do 3°C na severu Vojvodine gde će biti najmanje padavina.

 Vremenska prognoza 27 januar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji danas oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do 20 cm do subote, a najviše u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u zapadnoj Srbiji do 3°C na severu Vojvodine gde će biti najmanje padavina. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

U Beogradu oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 1°C, dakle bez većeg kolebanja. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.

U Nišu oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče sneg.

U Užičkom regionu oblačno sa snegom. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 cm do subote. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 1°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -3°C na 1000 mnv.

U Vojvodini oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno, osim na krajnjem severu Vojvodine. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do najviše 10 cm do subote na jugu Vojvodine, a na severu svega par cm ili nimalo. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 1°C do 3°C na severu Vojvodine. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

U Novom Sadu oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.

U Subotici oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajnog slabog snega. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Vreme narednih dana

U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu Srbije. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana. Dnevna temperatura u porastu u odnosu na vikend. U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image