• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEDENO JUTRO U SRBIJI, TEMPERATURA ISPOD NULE! U Beogradu čak minus 5, evo kada nas čeka malo lepše vreme!

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -5°C, a maksimalna od -4°C u Dimitrovgradu do 1°C u Negotinu.

 Vremenska prognoza 6 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas ujutru umeren do jak mraz, a tokom dana takođe vrlo hladno i pretežno suvo vreme sa sunčanim periodima. Malo slabog snega može biti na jugozapadu i jugu Srbije. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -5°C, a maksimalna od -4°C u Dimitrovgradu do 1°C u Negotinu. Uveče hladno i suvo sa mrazem uz temperaturu u 22h od -8°C do -3°C.

U Beogradu ujutru umeren mraz, a tokom dana hladno i suvo sa dužim sunčanim periodima. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo sa mrazem i temperaturom u 22h oko -3°C. U Nišu vrlo hladno i promenljivo oblačno uz moguć kratkotrajni sneg, ali veći deo dana ipak suvo. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C, maksimalna 0°C.

U Užičkom regionu ujutru umeren do jak mraz, a tokom dana takođe vrlo hladno i promenljivo oblačno. Tokom dana može biti malo slabog snega. Duvaće umeren severni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -6°C, a maksimalna od -2°C do 0°C. Na Zlatiboru i Tari vrlo hladno sa kratkotrajnim snegom i najviše oko -8°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru jak mraz, a tokom dana takođe vrlo hladno i suvo sa sunčanim periodima. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo sa mrazem i temperaturom u 22h oko -4°C. U Subotici ujutru jak mraz, a tokom dana takođe vrlo hladno i suvo sa sunčanim periodima. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo sa mrazem i temperaturom u 22h oko -4°C.

Vreme narednih dana

U utorak jak jutarnji mraz uz pretežno suvo vreme sa sunčanim intervalima i promenljivom oblačnošću. Samo je na planinama moguća po neka pahulja snega. Duvaće slab vetar severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -14°C do -6°C, a maksimalna od -3°C do 1°C. Uveče hladno i suvo sa mrazem uz temperaturu u 22h od -8°C do -2°C. U sredu slično vreme uz stepen-dva veću temperaturu tokom dana. U drugoj polovini sedmice sledi manji porast temperature i sunčano vreme.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image