• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MINUS 11 UJUTRU! Ledeni dani pred nama, biće sve hladnije, budite spremni - Evo kada nas očekuje blagi rast temperature

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -5°C, a maksimalna od -2°C na jugu Srbije do 3°C u Negotinu.

 Vremenska prognoza utorak 7 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U utorak jak jutarnji mraz uz pretežno suvo vreme sa sunčanim intervalima i promenljivom oblačnošću. Samo je na planinama moguća poneka pahulja snega. Duvaće slab vetar severnih pravaca, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -5°C, a maksimalna od -2°C na jugu Srbije do 3°C u Negotinu. Uveče hladno i suvo sa mrazem.

Beograd: U utorak ujutru umeren mraz, a tokom dana hladno i suvo sa sunčanim intervalima i umerenom oblačnošću. Duvaće slab severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo.

Niš: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana hladno i suvo sa sunčanim intervalima i promenljivom oblačnošću. Duvaće slab severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna do 0°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak jak jutarnji mraz uz pretežno suvo vreme sa sunčanim intervalima i promenljivom oblačnošću. Samo je na planinama moguća po neka pahulja snega. Duvaće slab vetar severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -8°C, a maksimalna od -2°C do 0°C. Na Zlatiboru i Tari vrlo hladno sa ponekom pahuljom snega i temperaturom do -7°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U utorak jak jutarnji mraz uz pretežno suvo vreme sa sunčanim periodima i malom do umerneom oblačnošću. Duvaće slab vetar severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -8°C, a maksimalna od -1°C do 1°C. Uveče hladno.

Novi Sad: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana hladno i suvo sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Duvaće slab severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo.

Subotica: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana hladno i suvo sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Duvaće slab severni i severozapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna 0°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu ujutru mraz, a tokom dana u većini predela suvo vreme uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Samo je na planinama i na zapadu Srbije moguć kratkotrajni sneg. Vetar slab do umeren severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -4°C, a maksimalna od -1°C do 2°C.

Uveče hladno i suvo sa mrazem. U drugoj polovini sedmice će i dalje biti jutarnjih mrazeva, ali se očekuje manji porast dnevne temperature uz pretežno sunčano vreme u četvrtak, petak i subotu. U nedelju naoblačenje.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image