• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDAN TOPAO I SUNČAN DAN PRED NAMA! Temperatura i do 16 stepeni, a evo kakav vikend nas očekuje!

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od -4°C do 4°C, a maksimalna od 10°C u Užicu do 16°C u Loznici.

 proleće-devojka-stefan-stojanović-06.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbiju ujutru čeka pojava slabog mraza i ređe magle. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine sa malo oblaka na severu Vojvodine. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do 4°C, a maksimalna od 10°C u Užicu do 16°C u Loznici. Uveče suvo uz naoblačenje u Vojvodini gde je oko ponoći moguća kratkotrajna kiša. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu danas znatno toplije od proseka uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo uz naoblačenje u toku noći, a temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu znatno toplije od proseka uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 0°C, a maksimalna do 14°C.

U Užičkom regionu ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u sredu. Samo će po kotlinama biti malo svežije usled sumaglice. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i relativno toplo, najviše do 8°C na 1000 mnv uz topljenje snega.

U Vojvodini ujutru pojava slabog mraza i ređe magle. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine sa malo oblaka na severu Vojvodine. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Uveče naoblačenje zahvata najpre sever Vojvodine i može usloviti kratkotrajnu kišu na severu i istoku Vojvodine oko ponoći i nakon ponoći. Temperaturu u 22h od 4°C do 8°C.

U Novom Sadu ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana znatno toplije od proseka uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 0°C, a maksimalna do 15°C. Uveče naoblačenje. Temperatura u 22h 7°C.

U Subotici ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana znatno toplije od proseka uz duže sunčane periode sa malo oblaka popodne. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko -2°C, a maksimalna do 13°C. Uveče naoblačenje koje može usloviti kratkotrajnu kišu oko ponoći. Temperatura u 22h oko 6°C.

Vreme narednih dana

U subotu ujutru je moguća kratkotrajna kiša na severu i istoku Vojvodine. Oblačnost brzo odlazi na istok i tokom dana svugde suvo uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab zapadni i jugozapadni, na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 17°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U nedelju takođe toplo za ovo doba godine sa sunčanim peridoima i malo oblaka. Krajem dana naoblačenje sa kišom zahvata sever Vojvodine i u noći ka ponedeljku se premešta na ostale krajeve. U ponedeljak nešto hladnije sa prolaznom kišom koja se brzo premešta ka jugu Srbije, dok na severu nastupa delimično razvedravanje. Na planinama iznad 800 mnv će padati sneg. U utorak toplije sa dužim sunčanim periodima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image