• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDAN TOPAO DAN PRED NAMA! Temperatura do 18 stepeni! Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 18°C, u Negotinu malo svežije, oko 10°C.

 Beograd ulica parking Izvor: MONDO/Goran Sivački

Danas u Srbiji toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Oblačnije će biti od sredine dana na zapadu Srbjie, a oblaci se premeštaju popodne ka istoku. Krajem dana i u toku noći ka petku ponegde može biti kratkotrajne kiše. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu pojačan, u ostlaim predelima slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 18°C, u Negotinu malo svežije, oko 10°C. U noći ka petku je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima pre podne, a popodne oblačnije vreme. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna do 16°C. U toku noći ka petku može biti kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 3°C, a maksimalna do 18°C. U toku noći ka petku može biti kratkotrajne kiše.

U Užičkom regionu toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima ujutru, a od sredine dana oblačno, ali suvo. Krajem dana može biti kratkotrajne kiše. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje i toplije od proseka, oko 11°C na 1000 mnv.

U Vojvodini toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Popodne će biti više oblaka, posebno na jugu Vojvodine. Krajem dana i u toku noći ka petku može biti kratkotrajne kiše na jugu i istoku Vojvodine. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. U noći ka petku je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C.

U Novom Sadu toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima pre podne, a popodne nešto oblačnije vreme. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 15°C. U toku noći ka petku može biti kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h oko 8°C.

U Subotici toplije od proseka uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U petak i dalje toplo za ovo doba godine uz promenljivu sa sunčanim intervalima, ali i sa mogućom ređom kratkotrajnom kišom ponegde. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 19°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 6°C do 11°C. U subotu naoblačenje sa kišom, a na severu Srbije popodne zahlađenje, pa će minimalna temperatura biti na kraju dana. U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. U ponedeljak padavine slabe i prestaju. Od utorka sledi manji postepeni porast temperature.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image