• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS U SRBIJI PONOVO ZNATNO TOPLIJE OD PROSEKA! Uživajte još malo, jer za vikend dolazi do VREMENSKOG OBRTA

Autor Uroš Matejić

Minimalna temperatura od 0°C u Požegi do 7°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C.

 Vremenska prognoza sreda 22 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas u Srbiji bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C u Požegi do 7°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 2°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo za ovo doba godine uz temperaturu popodne oko 10°C na 1000 mnv.

U Vojvodini bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 4°C do 8°C.

U Novom Sadu sunčano sa malo obalka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

U Subotici sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 18°C. U noći ka petku je moguće naoblačenje sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C. U petak toplo i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom. U subotu naoblačenje sa kišom, a na severu Srbije popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom prema današnjoj prognozi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image