• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA VIŠE PROLEĆNIH TEMPERATURA, VRAĆA SE HLADNO VREME! Spremite kišobrane, u Srbiji kiša, osim u ovom delu zemlje!

Autor Jana Desovski

Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 10°C na severu do 19°C u centralnim i južnim predelima.

 Vremenska prognoza 25 februar 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji naoblačenje sa kišom, osim na jugu Srbije. Na severu Srbije će popodne i krajem dana biti obilnije kiše uz zahlađenje, pa će minimalna temperatura biti kasnije uveče na severu, dok će na jugu biti toplo. Vetar umeren južnih pravaca, na planinama olujni. Popodne na severu Srbije umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 2°C u Negotinu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 10°C na severu do 19°C u centralnim i južnim predelima. Na severu popodne i uveče temperatura u naglom padu. Uveče obilnija kiša na severu, a moguća je i susnežica i sneg u noći ka nedelji. Temperatura u 22h od 3°C na severu do 10°C na jugu Srbije.

U Beogradu naoblačenje sa kišom, a popodne i krajem dana zahlađenje uz obilniju kišu. U noći ka nedelji znatno hladnije sa susnežicom. Vetar pre podne umeren južni, a popodne umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 10°C, maksimalna do 14°C, a minimalna temperatura kasno uveče oko 4°C u 22h i u daljem padu.

U Nišu toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa kratkotrajnom kišom pre podne, a popodne suvo. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo. U Užičkom regionu relativno toplo uz naoblačenje sa kišom. Vetar umeren južni i jugozapadni, na planinama vrlo jak. U noći ka nedelji postepeno zahlađenje. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje i kiša uz najviše 11°C na 1000 mnv. U noći ka nedelji zahlađenje sa snegom.

U Novom Sadu naoblačenje sa kišom, a popodne i krajem dana zahlađenje uz obilniju kišu. U noći ka nedelji znatno hladnije sa susnežicom i vlažnim snegom. Vetar pre podne umeren južni, a popodne umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 8°C, maksimalna do 12°C, a minimalna temperatura uveče oko 4°C u 22h i u daljem padu. U Subotici naoblačenje sa kišom, a popodne i krajem dana zahlađenje uz obilniju kišu. U noći ka nedelji znatno hladnije sa susnežicom i snegom. Vetar ujutru umeren južni, a popodne umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 7°C, maksimalna do 10°C, a minimalna temperatura kasno uveče oko 3°C pred ponoć.

Vreme narednih dana

U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom na severu i zapadu, a na jugu i istoku Srbije znatno toplije i suvo. Postojaće velika temperaturna razlika između severa i juga Srbije zbog prisustva uske frontalne zone iznad centrlanih predela Srbije koja deli hladni i topli vazduh. Vetar umeren severnih pravaca, a na jugu Srbije jak južni i jugozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 0°C na severu do 9°C na jugu, a maksimalna od 3°C na severu do čak 20°C na jugu. Uveče susnežica i sneg u zapadnim i severnim krajevima, a na jugu kiša. Temperaturu u 22h od 0°C na severu do 10°C na jugu Srbije. U ponedeljak padavine postepeno slabe i prestaju. Od utorka sledi postepeni porast temperature.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image