• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MINUS, MRAZ, VETAR, SVE ODJEDNOM! Nastavlja da pada sneg širom Srbije, očekuje se i kiša - Sredinom nedelje PREOKRET!

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti Minimalna jutarnja temperatura od -2°C na severu do 6°C na jugu, a maksimalna od 1°C na zapadu do 14°C na jugu i jugoistoku Srbije, u Vranju i Dimitrovgradu.

 Vremenska prognoza ponedeljak 27 februar 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U ponedeljak pretežno oblačno sa susnežicom i snegom na zapadu i severu Srbije, a sa povremenom kišom na jugu i istoku. Biće i suvih perioda tokom dana, a oblačnost se premešta od jugozapada ka severu i severoistoku uz mestimične padavine. Vetar slab do umeren severni, a samo na krajnjem jugu Srbije južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C na severu do 6°C na jugu, a maksimalna od 1°C na zapadu do 14°C na jugu i jugoistoku Srbije, u Vranju i Dimitrovgradu. Uveče kiša na jugu i susnežica i sneg na zapadu i severu.

Beograd: U ponedeljak oblačno sa povremenim snegom, ali i suvim periodima sredinom dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 2°C. Uveče slaba susnežica i sneg.

Niš: U ponedeljak malo hladnije nego u nedelju i oblačno sa kišom povremeno. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura oko 3°C, a maksimalna do 7°C.

Užički region: U ponedeljak pretežno oblačno sa susnežicom i snegom. Biće i suvih intervala, a oblačnost se premešta od jugozapada ka severoistoku uz sporadične padavine. Vetar severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 1°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše do -2°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U ponedeljak pretežno oblačno sa susnežicom i snegom ujutru, zatim suvo sredinom dana, a kasnije popodne i uveče ponovo sa susnežicom i snegom. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 3°C. Uveče je moguća susnežica i sneg.

Novi Sad: U ponedeljak oblačno sa povremenim snegom ujutru, ali i suvim periodima sredinom dana i popodne. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko -1°C, maksimalna do 2°C. Uveče slab sneg i temperatura oko 0°C u 22h.

Subotica: U ponedeljak oblačno sa povremenim snegom ujutru, ali i suvim periodima sredinom dana i popodne. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko -1°C, maksimalna oko 3°C. Uveče slab sneg.

Vreme narednih dana:

U utorak neznatni porast dnevne temperature uz oblačno, ali suvo vreme u većem delu dana. Kasnije popodne kiša zahvata jug Srbije i premešta se ka centralnim predelima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C na severu do 2°C na jugu, a maksimalna od 3°C na severu i zapadu do 8°C na jugu Srbije. Uveče kiša u južnim predelima, u zapadnim i centralnim susnežica i sneg, a na severu suvo. Od srede do subote pretežno oblačno uz manji porast temperature sa kišom i susnežicom povremeno, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image