• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS PONOVO KIŠA U SRBIJI! Temperatura neće prelaziti 12 stepeni, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 12°C.

 Kolaps (5).jpeg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplije nego u utorak. Kratkotrajna kiša je moguća rano ujutru ponegde. Zatim bi bilo suvo tokom dana, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali. Kasnije popodne i uveče se očekuje kiša u jugozapadnim i zapadnim predelima, a kišna zona se premešta ka ostalim krajevima u noći ka četvrtku. Vetar slab do umeren istočnih pravaca, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 12°C. Uveče kiša u jugozapadnim i zapadnim predelima, a u noći ka četvrtku i u ostalim krajevima. Temperaturu u 22h od 3°C do 6°C.

U Beogradu oblačno i malo toplije. Tokom dana pretežno suvo, a kasnije uveče se očekuje kiša. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C. Uveče i u noći ka četvrtku je moguća kiša. Temperatura oko 6°C u 22h.

U Nišu oblačno i suvo u većem delu dana i toplije nego u utorak. Uveče se očekuje kiša. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 3°C, a maksimalna do 10°C.

U užičkom regionu oblačno i malo toplije uz suvo vreme sredinom dana i popodne, a uveče se očekuje kiša. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno i suvo i najviše oko 2°C na 1000 mnv.

U Vojvodini oblačno i toplije nego u utorak. Tokom većeg dela dana biće suvo, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar umeren istočnih pravaca, u južnom Banatu povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 8°C do 12°C. Kasnije uveče kiša na jugu Vojvodine. Temperaturu u 22h od 3°C do 6°C.

U Novom Sadu oblačno i malo toplije. Tokom dana pretežno suvo, a kasnije uveče se očekuje kiša. Vetar umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 9°C. U noći ka četvrtku je moguća kiša. Temperatura oko 5°C u 22h.

U Subotici oblačno i malo toplije. Tokom dana pretežno suvo, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 9°C. Uveče suvo. Temperatura oko 4°C u 22h.

Vreme narednih dana

U četvrtak oblačno sa kišom povremeno, a samo na višim planinama iznad 1400 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h od 3°C do 6°C. U petak oblačno sa kišom povremeno, a u subotu i nedelju suvo sa sunčanim intervalima prema današnjoj prognozi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image