• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIGDE BEZ KIŠOBRANA, RUŽAN I KIŠOVIT DAN PRED NAMA! Sunca će biti nešto malo, a evo kakvo vreme će biti do kraja nedelje

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 12°C do 16°C.

 Beograd ulica parking Izvor: MONDO/Goran Sivački

Danas u Srbiji svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab i variraće između istočnog i severnog pravca. Pritisak oko normale na severu i malo ispod normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče je moguća kiša mestimično. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

U Beogradu svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 14°C. Uveče je moguća povremena kiša. Temperatura u 22h oko 12°C.

U Nišu svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 14°C. Uveče povremena kiša.

U Užičkom regionu ponedeljak svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab i variraće između istočnog i severnog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče je moguća kiša mestimično. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kišom povremeno i najviše oko 7°C na 1000 mnv.

U Vojvodini svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab so umeren istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 13°C do 16°C. Uveče je moguća kiša mestimično. Temperatura u 22h od 9°C do 12°C.

U Novom Sadu svežije i oblačno vreme sa kišom povremeno. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna oko 13°C. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22h oko 11°C.

U Subotici svežije i oblačno vreme sa kišom povremeno. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna oko 14°C. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22h oko 10°C.

Vreme narednih dana

U utorak promenljivo oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće i kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče je moguća kiša mestimično. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, ali i sunčanim intervalima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image