• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUCIFER POLAKO STIŽE U SRBIJU! Iznad 30 stepeni danas, padavina ni na vidiku, do petka paklene vrućine, a onda PREOKRET

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 31°C.

 Vremenska prognoza utorak 20 jun 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U utorak sunčano i vrlo toplo uz temperature oko ili malo iznad 30°C. Vetar slab južni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Beograd: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna oko 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Niš: U utorak sunčano i vrlo toplo tokom dana. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Užički region: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 30°C do 31°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo, oko 27°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U utorak sunčano i vrlo toplo tokom dana. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 30°C do 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Novi Sad: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna oko 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Subotica: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna oko 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

Vreme narednih dana:

U sredu sunčano i još toplije nego u utorak. Biće sunčano i vrlo toplo uz temperature oko ili malo iznad 31°C. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 31°C do 33°C. Uveče suvo i toplo. Do petka dalji porast temperatura u svim krajevima usled prodora vrlo toplog vazduha poreklom sa severa Afrike. Biće sunčano, sparno i uz vrućine sa maksimalnim temperaturama koje u pojedinim mestima mogu dostizati 37°C u petak. Za vikend promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz niže i prijatnije temperature.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

Ja bih Luciferom pre nazvao ove kišetine i oblačine što su nas nažalost proganjale do skora,a ovih dana bogu hvala ne.

...

Пазите се, људи, биће утеривања ђавола. Боже сачувај.

Istina

Serije pod imenom lucifer, vremenske neprilike pod imenom lucifer, oruzja pod imenom lucifer, bas cudno. Ne pise bezveze u Bibliji da je satana knez ovoga sveta koji hoda zemljom kao lav ricuci i trazi koga da prozdere jer zna da mu je jos sitno vremena ostalo do skorog drugog Hristovog dolaska. Vrlo uskoro ce svo zlo biti iskorenjeno i bice novo nebo i nova zemlja. Amin.

special image