• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAGLA PROMENA VREMENA, PADA I TEMPERATURA ZA NEKOLIKO STEPENI! Spremite se za PLJUSKOVE ceo dan, evo kada će da otopli

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 14°C na jugu do 18°C u Negotinu, a maksimalna od 19°C na zapadu Srbije do 28°C na krajnjem jugu, u Vranju, ali i tamo u padu popodne.

 Vremenska prognoza sreda 28 jun 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U noći ka sredi naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova zahvata Vojvodinu, a u sredu tokom dana i ostale predele uz značajno osveženje. Kišni oblaci se premeštaju ka jugu, a na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja sredinom dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C na jugu do 18°C u Negotinu, a maksimalna od 19°C na zapadu Srbije do 28°C na krajnjem jugu, u Vranju, ali i tamo u padu popodne. Uveče kiša u južnim predelima, a na severu pretežno suvo.

Beograd: U sredu svežije sa kišom u prvom delu dana, a popodne postepeni prestanak padavina. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 25°C i u padu popodne. Uveče kiša koja prestaje.

Užički region: U sredu naoblačenje i osveženje sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče kiša prestaje. Na Zlatiboru i Tari hladnije sa kišom i najviše 16°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U noći ka sredi naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova zahvata veći deo Vojvodine. U sredu znatno svežije, a kišni oblaci se premeštaju ka jugu, dok na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja sredinom dana. Popodne kiša prestaje i na jugu Vojvodine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 19°C u Vršcu do 23°C na severu, u Subotici i Somboru. Uveče suvo i sveže.

Novi Sad: U noći ka sredi kiša, kao i u sredu u prvom delu dana, a popodne postepeni prestanak padavina. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo i sveže. Temperatura u 22h do 16°C.

Subotica: U noći ka sredi kiša, kao i u sredu pre podne, a sredinom dana prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 23°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak malo toplije uz prijatnu temperaturu i duže sunčane periode sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče suvo. U petak sunčano i još toplije, blizu 30°C u većini predela. U subotu pretežno sunčano i toplo u prvom delu dana, a popodne jači razvoj oblačnosti sa pojavom lokalnih pljuskova, najpre na zapadu i severu Srbije. U nedelju malo svežije i prijatnije vreme uz prolaznu kišu koja odlazi ka jugu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image