• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIGLO OSVEŽENJE POSLE PAKLENIH DANA: Danas prijatnije, a evo kada se vraćaju TROPSKE vrućine

Autor Katarina Saičić

Vreme u petak prijatnije, minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 30°C do 33°C.

 prvi-dan-leta-vrućina-lepo-vreme-stefan-stojanović- (15).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji u petak od 5 do 7 stepeni niža dnevna temperatura i manja vrućina uz prolaznu oblačnost sa retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije. Na severu će biti pretežno sunčano. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 25°C.

U Beogradu u petak manja vrućina uz duže sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

U Nišu u petak manja vrućina uz sunčane periode i malu do umerenu oblačnost. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu u petak manja vrućina uz prolaznu oblačnost sa retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 191°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari prijatnije vreme uz promenljivu oblačnost i najviše oko 25°C na 1000 mnv.

U Vojvodini u petak manja vrućina uz pretežno sunčano vreme sa vlro malo oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 24°C.

U Novom Sadu u petak manja vrućina uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

U Subotici u petak manja vrućina uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

Vreme narednih dana

U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 32°C do 36°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C. U nedelju i ponedeljak sunčano i velika vrućina uz maksimalne temperature preko 35°C, a
ponegde na jugu do 40°C u ponedeljak. U utorak i sredu nekoliko stepeni manja vrućina.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Nevreme u Apatinu, pada led veličine oraha
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image