• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJNA PROGNOZA ZA VIKEND: Da li će biti kiše i kada se vraća TROPSKA vrućina

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti toplije nego u četvrtak, maksimalna dnevna temperatura do 28 stepeni.

 Vremenska prognoza petak 11 avgust 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano u severnim predelima i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. U zapadnim, centralnim i južnim krajevima biće dnevnog razvoja oblaka uz manju šansu za kratkotrajnu kišu u planinama. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče suvo.

Beograd: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 27°C. Uveče suvo.

Niš: U petak sunčani periodi uz umerenu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Užički region: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i manju šansu za kratkotrajnu kišu u planinama. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali uz razvoj oblaka i manju šansu za kratkotrajnu kišu i najviše do 21°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, maksimalna od 26°C do 28°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U petak pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Subotica: U petak pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 27°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u petak. Malo oblaka biće na jugoistoku Srbije. Temperatura se vraća u granice proseka. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, maksimalna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. U nedelju i početkom iduće sedmice se nastavlja porast temperature uz vrućinu u svim krajevima sa dnevnom temperaturom iznad 30°C, ali ne i preko 35°C prema po današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:35
VREMENSKA PROGNOZA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Upozorenje stoji do subote, a OVI DANI DONEĆE VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image