• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZIMA STIŽE RANIJE? HLADNIJE VREME, U OVIM DELOVIMA SRBIJE PADAĆE I SNEG: Temperatura blizu 0, ovde će biti najtoplije

Autor Ivana Vlajković

U ponedeljak, 16. oktobra, očekuje nas hladnije vreme.

 Vremenska prognoza ponedeljak 16 oktobar 2023 Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Srbija: Hladnije u svim krajevima uz duže sunčane periode. Samo će rano ujutru na krajnjem jugu Srbije biti slabe kiše koja brzo prestaje, a na visokim planinama iznad 1700 mnv kratkotrajni sneg. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini i na jugu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C na severu do 9°C u Negotinu, a maksimalna od 13°C na jugu do 16°C na severu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 9°C.

Beograd: Pretežno sunčano, ali sveže. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 9°C.

Niš: Hladnije uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo.

Užički region: Hladnije uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 14°C do 15°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari hladno i promenljivo oblačno i najviše oko 8°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano, ali sveže. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 14°C do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 8°C.

Novi Sad: Jutro vrlo hladno, a tokom dana sunčano, ali sveže. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 7°C.

Subotica: Jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano, ali sveže. Vetar slab severni i severozapadni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 6°C.

Vreme narednih dana: U utorak prolazna oblačnost sa zapada će usloviti slabu kišu na jugu Srbije, dok će na severu biti suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 14°C na jugu do 18°C na severu. Uveče je moguća kiša na krajnjem jugoistoku Srbije. Temperatura u 22h od 6°C do 10°C.

U sredu suvo i malo toplije sa dužim sunčanim periodima. U četvrtak i petak još toplije i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom u četvrtak na severu. U petak suvo i vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:28
Nevreme Zvezdara
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Babin

Nekad je u septembru padao sneg

special image