• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HLADNA JUTRA I MOGUĆA KIŠA U OVIM GRADOVIMA: Mraz može iznenaditi stanovnike jednog dela Srbije!

Autor Miloš Škrbić

Uveče je moguća kiša samo na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije.

 Vremenska prognoza 17 oktobar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jutro danas vrlo hladno na severu, ponegde uz slab prizemni mraz. Tokom dana naoblačenje sa jugozapada donosi kišu jugozapadnim, centralnim i južnim predelima Srbije. Severno od Kragujevca biće suvo, a po Vojvodini i sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 6°C, a maksimalna od 10°C na jugu Srbije do 17°C na severu.

Uveče je moguća kiša samo na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.

U Beogradu se danas promenljiva oblačnost premešta sa zapada, ali ostaje suvo. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 8°C.

U Nišu naoblačenje sa kišom povremeno. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 12°C. Uveče kiša prestaje. Kada je u pitanju Užički region, danas se očekuje oblačno vreme sa mogućom slabom kišom povremeno. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa mogućom slabom kišom i najviše do 8°C na 1000 mnv.

Na severu Srbije, u Vojvodini jutro vrlo hladno, ponegde uz slab prizemni mraz. Tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 5°C do 7°C. Kada je u pitanju Novi Sad nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana se očekuje umerena oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 7°C.
U Subotici takođe nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 6°C.

Vreme narednih dana

U sredu jutro ponovo vrlo hladno. Tokom dana na severu i zapadu sunčano i malo toplije nego u utorak. U centralnim i južnim predelima biće promenljive oblačnosti sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 14°C na jugu do 18°C na severu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C. U četvrtak i petak sve toplije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Počeće da duva južni vetar i biće u pojačanju u petak. U petak suvo i vrlo toplo za ovo doba godine. U subotu malo niža temperatura nego u petak, ali i dalje toplo uz naoblačenje sa prolaznom kišom.

BONUS VIDEO

Pogledajte

00:18
Nasmejano Sunce
Izvor: NASA / SDO / AIA
Izvor: NASA / SDO / AIA

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image