• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRUĆINA USRED JESENI! PADA TEMPERATURNI REKORD STAR SKORO 90 GODINA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

Autor Ivana Vlajković

Minimalna jutarnja temperatura od 8°C u Zaječaru do 18°C u Beogradu, a maksimalna od 26°C u Negotinu do 31°C.

 Pokrivalice za vrucine (5).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Znatno toplije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće na jugu Srbije. Bićemo pod uticajem vrlo toplog vazduha sa severa Afrike. Duvaće umeren do pojačan južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C u Zaječaru do 18°C u Beogradu, a maksimalna od 26°C u Negotinu do 31°C u nekoliko gradova centralne i zapadne Srbije. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

Beograd: Vrrlo toplo i vetrovito uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Duvaće pojačan južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i neobično toplo. Temperatura u 22h 24°C.

Niš: Vrlo toplo i vetrovito sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Duvaće umeren južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo i toplo.

Užički region: Znatno toplije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Bićemo pod uticajem vrlo toplog vazduha sa severa Afrike. Duvaće umeren južni vetar, na planinama vrlo jak. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 28°C do 29°C. Na Zlatiboru i Tari toplo uz jak južni vetar i oko 23°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Znatno toplije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Bićemo pod uticajem vrlo toplog vazduha sa severa Afrike. Duvaće umeren do pojačan južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo i neobično toplo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

Novi Sad: Suvo i vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni i jugozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 22°C.

Subotica: Vrlo toplo i vetrovito uz umerenu oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće pojačan južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 20°C.

Vreme narednih dana: U subotu malo niža temperatura nego u petak, ali i dalje toplo uz naoblačenje sa prolaznom kišom i lokalnim pljuskovima koje zahvata sredinom dana najpre zapad i sever Srbije. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 29°C na jugu Srbije. Uveče kišna zona odlazi ka istoku Srbije. Temperatura u 22h od 15°C do 20°C.

U nedelju slabiji vetar, ujutru južni, a popodne iz pravca zapada i malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je kratkotrajna kiša ponegde krajem dana i u noći ka ponedeljku. U ponedeljak ujutru na istoku povremena kiša, a tokom dana svugde suvo sa sunčanim intervalima. U utork ponovo vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

04:02
OPASNOST PO ZDRAVLJE: BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE! Kardilog preoručuje mere zaštite, hidratacije i ishrane tokom letnjih vrućina
Izvor: Kurir televi
Izvor: Kurir televi

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image