• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆNA TEMPERATURA USRED JESENI! Ipak ne krećite bez kišobrana, ovde moguća kiša

Autor Ivana Vlajković

Vrlo toplo za ovo doba godine.

 Vremenska prognoza za petak 1 decembar 2023 Izvor: Mondo

Srbija: Vrlo toplo za ovo doba godine i vetrovito uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost koja će usloviti kratkotrajnu kišu ponegde na severu u toku prepodneva. Biće i sunčanih intervala. Pritisak ispod normale, a na jugu Srbije oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C u Negotinu do 12°C u Beogradu, a maksimalna od 12°C u Vranju i Negotinu do 23°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo i vrlo toplo za ovo doba godine. Temperatura u 22h od 10°C do 17°C.

Beograd: Vrlo toplo za ovo doba godine uz pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost. Postoji manja šansa za kratkotrajnu kišu pre podne, ali veći deo dana suvo, a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 17°C.

Niš: Vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar i promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i istočni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna 19°C.

Užički region: Vrlo toplo za ovo doba godine i vetrovito uz umeren južni vetar, a na planinama pojačan. Biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Pritisak malo ispod normale i u daljem padu. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, maksimalna od 11°C do 13°C. Uveče suvo i relativno toplo. Na Zlatiboru i Tari toplije i suvo i do 8°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Vrlo toplo za ovo doba godine i vetrovito uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost koja će usloviti kratkotrajnu kišu pre podne. Biće i više sunčanih intervala popodne. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 11°C, a maksimalna od 18°C u Subotici do 22°C na jugu Vojvodine. Uveče suvo i toplo za ovo doba godine. Temperatura u 22h od 12°C do 16°C.

Novi Sad: Toplo uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost sa moguće malo kratkotrajne kiše pre podne. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 15°C.

Subotica: Toplo uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost sa povremeno kišom u prvom delu dana. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 12°C.

Vreme narednih dana: U subotu ponovo vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana na severu i jugozpadu Srbije naoblačenje sa kišom i ječ zahlađenje u noći ka nedelji. Duvaće umeren i pojačan južni vetar, a uveče na severu Srbije u skretanju na severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C u Negotinu do 16°C u Beogradu, a maksimalna od 11°C u Negotinu do 22°C u Loznici i Valjevu. Uveče kiša na severu Vojvodine. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. U ponedeljak ujutru sneg u centralnim i južnim predelima, a na severu razvedravanje. Popodne svugde suvo i hladno. U utorak ujutru mraz, a tokom dana manji porast temperature uz naoblačenje.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:56
EVO KAKVO VREME MOŽEMO DA OČEKUJEMO ZA NOVU GODINU! Meteorolog otkrio koliko će biti snega u decembru: Samo ovo možemo očekivati
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image