• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDAN PROLEĆNI DAN U DECEMBRU - I DANAS 20 STEPENI U SRBIJI! Evo kakvo nas vreme čeka u nedelju, temperaturni šok!

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od 4°C u Negotinu do 16°C u Loznici i Beogradu, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 23°C u Loznici i Valjevu.

 Vremenska prognoza 2 decembar 2023 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

U Srbiji još jedan vrlo topao dan za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne na severu Srbije naoblačenje sa kišom i jače zahlađenje u noći ka nedelji. Duvaće umeren i pojačan južni vetar, a uveče na severu Srbije u skretanju na severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C u Negotinu do 16°C u Loznici i Beogradu, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 23°C u Loznici i Valjevu. Uveče kiša na severu Srbije. Temperatura u 22h od 6°C do 16°C.

U Beogradu vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 16°C, a maksimalna do 21°C. Uveče naoblačenje sa kišom uz zahlađenje noći ka nedelji. Temperatura u 22h 12°C i u daljem naglom padu tokom noći ka nedelji. U Nišu vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni vetar uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna 21°C.

U Užičkom regionu vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana naoblačenje sa kišom i jače zahlađenje u noći ka nedelji. Duvaće umeren, na planinama vrlo jak južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 21°C. Uveče kiša i zahlađenje. Na Zlatiboru i Tari toplo i do 16°C na 1000 mnv. U noći ka nedelji zahlađenje sa kišom, a zatim i snegom.

U Novom Sadu ponovo vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana naoblačenje sa kišom. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 12°C, a maksimalna do 20°C. U noći ka nedelji zahlađenje sa kišom. Temperatura u 22h 9°C i u daljem naglom padu tokom noći ka nedelji. U Subotici vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne naoblačenje sa kišom. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 18°C. U noći ka nedelji zahlađenje sa kišom. Temperatura u 22h 6°C i u daljem naglom padu tokom noći ka nedelji.

Vreme narednih dana

U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 2°C na severu do 8°C na jugu Srbije, ali i tamo u padu popodne. Uveče susnežica i sneg, osim po Vojvodini gde se razvedrava. Temperatura u 22h od -2°C do 2°C. U ponedeljak ujutru sneg u južnim predelima koji brzo prestaje, a zatim svugde suvo tokom dana. Na severu ujutru mraz, a tokom dana hladno i duži sunčani periodi, a u južnim predelima umerena oblačnost. U utorak ujutru mraz, a tokom dana manji porast temperature uz naoblačenje.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

09:09
"JOŠ SUTRA TOPLO, A ONDA NAM SLEDI NAGLI PREOKRET!" Meteorolog izneo prognozu za decembar: Ovakvo vreme očekujte za Novu godinu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image