• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U BEOGRADU DANAS SUNCE, VREME IZNAD PROSEKA ZA JANUAR! Cele nedelje toplo, a onda veliki OBRT

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 5°C na jugu, a maksimalna od 9°C do 13°C.

 Vremenska prognoza 2 januar 2024 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

U Srbiji ujutru kiša južnim i jugoistočnim predelima koja u toku prepodneva prestaje i odlazi na jugoistok. Na severu i zapadu Srbije duži sunčani periodi, a razvedravanje se širi ka jugu i jugoistoku Srbije u toku dana. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar pre podne slab, na jugu severni, a popodne vetar južni i jugoistočni, na severu umeren krajem dana. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na severu do 5°C na jugu, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu duži sunčani periodi i toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni, popodne umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C u centru. U Nišu ujutru kiša, a zatim suvo uz sunčane intervale tokom dana. Vetar slab, ujutru severni, a popodne južni i istočni. Pritisak malo iznad normale.. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu suvo sa sunčanim periodima. Vetar slab južni tokom dana. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani inervali i najviše oko 6°C na 1000 mnv. 

U Novom Sadu duži sunčani periodi i toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C. U Subotici sunčani periodi i toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni, popodne umeren Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Vreme narednih dana

U sredu novo naoblačenje sa kišom dolazi sa severozapada i brzo se prebacuje ka jugoistoku Srbije. Temperature ostaju iznad proseka, a sneg je moguć samo na visokim planinama iznad 1600 mnv. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 9°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C. U četvrtak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom ponegde, ali i sunčanim intervalima. U petak suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. U subotu takođe toplo uz naoblačenje sa mogućom kišom. Nakon 7. januara je moguće zahlađenje sa snegom prema današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:10
DOČEK U LETNJOJ VARIJANTI, A ONDA OD BOŽIĆA SUMANUTI PREOKRET VREMENA! Meteorolog za Kurir TV izneo detaljnu vremensku prognozu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

🌼

Какво време заслужује овај народ,такво ће и добити.

Bgd

Predvidjate mraz od minus 3, ledeni dani... A sad na rhmz kaze Bgd minus 2 !!!

special image