• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKA KOLIČINA SNEGA U SRBIJI DANAS! Pripremite se za naglo zahlađenje: Detaljna prognoza do srpske Nove godine

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti hladnije nego u prethodnom periodu, a očekuje se i prvi sneg u 2024. godini.

 Vremenska prognoza 8 januar 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U ponedeljak znatno hladnije i oblačno sa snegom u većini krajeva. Očekuje se od 5 do 15 cm snega do utorka ujutru, a na planinama i do 40 cm snega. Duvaće umeren severni vetar. Pritisak oko normale ujutru i u porastu, pa će popodne biti iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, popodnevna od -1°C do 4°C koliko se očekuje u Negotinu. Uveče sneg u većini krajeva i temperatura od -4°C do 0°C.

Beograd: U ponedeljak hladnije sa snegom. Očekuje se od 5 do 10 cm snega do utorka ujutru. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Jutarnja temperatura 0°C, maksimalna do 1°C, a minimalna na kraju dana oko -2°C. Uveče slab sneg.

Niš: U ponedeljak hladnije sa snegom. Očekuje se od 5 do 10 cm snega do utorka ujutru. Vetar umeren severni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 0°C, maksimalna do 2°C, a minimalna na kraju dana oko -2°C. Uveče sneg.

Užički region: U ponedeljak znatno hladnije i oblačno sa snegom. Očekuje se od 10 do 15 cm snega do utorka ujutru. Duvaće umeren severni vetar. Pritisak oko normale i u porastu, pa će popodne biti iznad normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, popodnevna od -2°C do 0°C. Uveče sneg i temperatura od -5°C do -2°C. Na Zlatiboru i Tari hladnije sa snegom i do -3°C na 1000 mnv, a uveče još hladnije.

Vojvodina: U ponedeljak znatno hladnije i oblačno sa snegom. Očekuje se od 5 do 10 cm snega do utorka ujutru. Duvaće umeren severni vetar. Pritisak ujutru oko normale i u porastu, pa će popodne biti iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, popodnevna od -1°C do 1°C. Uveče sneg u većini krajeva i temperatura od -4°C do -2°C.

Novi Sad: U ponedeljak hladnije sa snegom uz 5 do 10 cm snega do utorka ujutru. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Jutarnja temperatura -1°C, maksimalna do 0°C, a minimalna na kraju dana oko -3°C. Uveče slab sneg.

Subotica: U ponedeljak hladnije sa snegom uz 5 do 10 cm snega do utorka ujutru. Vetar umeren severni. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Jutarnja temperatura -1°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna na kraju dana oko -3°C. Uveče slab sneg.

Vreme narednih dana:

U utorak hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. Vetar slab severnih pavaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -7°C do -2°C, popodnevna od -4°C do 0°C. Uveče suvo uz ređu pojavu slabog snega. U sredu i četvrtak ujutru jak mraz i sunčani periodi tokom dana uz manji porast dnevne temperature.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:59
KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NAREDNOM PERIODU? Meteorolog iznela neočekivano-očekivane prognoze ZA NAREDNA TRI DANA (VIDEO)
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tasa

Ajde manite se vise ovakvih pompeznih vesti, od tolike najave nema ni s od snega u beogradu. Vise ste dosadili

special image