• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POČINJU TOPLIJI DANI! Do 10 stepeni, ujutru mraz, bez padavina - Evo kakvo vreme nas čeka do kraja nedelje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti toplije nego u utorak, maksimalna dnevna temperatura će biti do 10 stepeni.

 Vremenska prognoza sreda 24 januar 2024 Izvor: Shutterstock/Omri Eliyahu

Srbija: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada i može usloviti ređu pojavu kratkotrajne kiše na severu Srbije. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Negotinu. Uveče suvo.

Beograd: U sredu toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada uz manju šansu za kratkotrajnu kišu. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 7°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 4°C do 10°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje sa prolaznim snegom tokom prepodneva i sredinom dana. Temperatura na 1000 mnv do 1°C.

Vojvodina: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada i može usloviti pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U sredu toplije nego u utorak uz promenljivu oblačnost koja se premešta sa severozapada uz šansu za kratkotrajnu kišu sredinom dana. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 3°C.

Subotica: U sredu naoblačenje sa prolaznom slabom kišom. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 6°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak ujutru ređa pojava slabog mraza. Tokom dana promenljiva oblačnost koja se premešta sa severozapada i može usloviti pojavu kratkotrajne kiše u zapadnim i centralnim predelima, a na planinama iznad 1000 mnv sneg. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 4°C, a maksimalna od 6°C u Užicu do 11°C u Negotinu. Uveče suvo.

U petak uveče novo naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i sneg u planinama u noći ka suboti. U nižim predelima je moguća i susnežica, posebno u subotu ujutru na jugu. U ostalom delu dana suvo. U nedelju promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše u južnim predelima. Maksimalne dnevne temperature u rasponu od 4°C do 9°C.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:34
PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image