• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRATKOTRAJNA KIŠA U OVIM DELOVIMA SRBIJE! Temperatura do 12 stepeni - Evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje

Autor Nevena Davidović

U Srbiji danas maksimalna dnevna temperatura do 12 stepeni.

 Vremenska prognoza četvrtak 25 januar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Prema prognozi RHMZ u Srbiji u jutarnjim satima očekuje se ređa pojava slabog mraza. Tokom dana promenljiva oblačnost koja se premešta sa severozapada i može usloviti pojavu kratkotrajne kiše u zapadnim i centralnim predelima, a na planinama iznad 1000 mnv sneg. Padavina će biti malo i ne u svim krajevima. Vetar ujutru slab, a popodne umeren zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C u Požegi do 5°C u Beogradu,a maksimalna od 7°C na jugu do 12°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

U Beogradu promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C u centru, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 6°C.

U Nišu danas promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severozapadni. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo.

U užičkom regionu ujutru slab mraz. Tokom dana promenljiva oblačnost uz moguću pojavu kratkotrajne kiše, a na planinama iznad 1000 mnv susnežica i sneg. Biće malo padavina. Vetar ujutru slab, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -1°C, a maksimalna od 8°C do 9°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari prolazno naoblačenje sa malo susnežice i snega. Temperatura na 1000 mnv do 4°C.

U Vojvodini promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz malu šansu za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar ujutru slab, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 8°C do 10°C Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.

U Novom Sadu toplije od proseka uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 4°C.

U Subotici toplije od proseka uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a popodne umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 3°C.

Vreme narednih dana

U petak sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost. Uveče naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu u noći ka suboti koja se premešta od severa ka jugu. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad
normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 5°C. U subotu ujutru na severu Srbije razvedravanje, a kiša i susnežica u nižim predelima centralne i južne Srbije, a na planinama sneg. Padavine prestaju sredinom dana. U nedelju promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajnog snega u južnim predelima. Maksimalne dnevne temperature u rasponu od 3°C do 7°C. U ponedeljak i utorak postepeno toplije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

10:31
LEDENI TALAS ILI OBIČNA ZIMA? Poznati meteorolog o VREMENU PRED NAMA: Očekujte NOVE SNEŽNE PADAVINE!
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image