• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. FEBRUAR: Prolećni dani do vikenda, a onda veliki obrt sa padavinama

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti maksimalna dnevna temperatura 20 stepeni.

 Vremenska prognoza četvrtak 8 februar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost koja se premešta od severozapada ka jugoistoku Srbije. Više sunčanih sati biće na jugu Srbije. Vetar slab jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo ispod normale i u daljem opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna od 16°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Beograd: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar slab jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Niš: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar slab jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Užički region: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog mraz po kotlinama. Tokom dana suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost. Vetar slab jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 17°C do 19°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i znatno toplije od proseka, oko 12°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost koja se premešta od severozapada ka jugoistoku. Vetar slab jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo ispod normale i u daljem opadanju. Minimalna temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 16°C do 19°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Novi Sad: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar slab do umeren jugozapadni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Subotica: U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar umeren jugozapadni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren jugozapadni, na severu Vojvodine povremeno pojačan. Popodne naoblačenje zahvata Vojvodinu, ali bez kiše. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 10°C, a maksimalna od 17°C do 21°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Vrlo toplo vreme za ovo doba godine se zadržava za vikend uz temperaturu oko 20°C. Biće sve više oblaka, a u ponedeljak i utorak se očekuje povremena kiša. Temperatura u padu od ponedeljka.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image