• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. FEBRUAR: Raste temperatura, za vikend PROLEĆE

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti sunčano i toplo, maksimalna dnevna temperatura 22 stepena.

 Vremenska prognoza petak 9 februar 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu Vojvodine povremeno pojačan jugozapadni. Popodne naoblačenje zahvata Vojvodinu, ali bez kiše. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 9°C, a maksimalna od 17°C u Subotici do 22°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo i relativno toplo.

Beograd: U petak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Krajem dana naoblačenje. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo i toplo.

Niš: U petak toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim preiodima. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Užički region: U petak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza. Tokom dana vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i toplije od proseka, oko 13°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka pre podne, a popodne postepeno naoblačenje dolazi sa severozapada. Vetar slab do umeren jugozapadni, na severu Vojvodine povremeno pojačan jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 17°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Novi Sad: U petak vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka pre podne, a popodne postepeno naoblačenje. Vetar slab do umeren jugozapadni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Subotica: U petak toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima pre podne, a popodne naoblačenje. Vetar umeren do pojačan jugozapadni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu vrlo toplo vreme za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Veći deo dana biće suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajne kiše ujutru na zapadu i severu, kao i krajem dana takođe najpre na zapadu Srbije. Vetar umeren do pojačan južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 13°C, a maksimalna od 17°C do 21°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Vrlo toplo vreme za ovo doba godine se zadržava u nedelju uz temperaturu oko 20°C u mnogim mestima. Biće promenljive oblačnost uz kišu na jugu Srbije, kao i na severu Vojvodine. Od ponedeljka se očekuje pad temperature i oblačno vreme sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image