• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 18. FEBRUAR: Hladnije nego prvog dana vikenda - U pojedinim delovima Srbije moguća kiša

Autor Ivana Vlajković

Vremenska prognoza za nedelju 18. februar 2024. godine.

 Vremenska prognoza nedelja 18 februar 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Prema vremenskog prognozi za nedelju 18. februar, u Srbiji svežije nego u subotu za oko 5°C i promenljivo oblačno. Na severu Srbije suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima promenljiva oblačnost uz mestimičnu pojavu slabe kiše, prevashodno u centralnim i južnim predelima Srbije. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 9°C u Dimitrovgradu do 15°C u Negotinu. Uveče pretežno suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

Beograd: Svežije nego u subotu i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Postoji šansa za poneku kap kiše u toku dana, ali će veći deo vremena biti suvo. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo i oko 7°C u 22h.

Niš: Svežije nego u subotu i promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo.

Užički region: Svežije nego u subotu za oko 5°C i promenljivo oblačno sa mogućom slabom kišom, ali veći deo dana suvo. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 11°C do 13°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčano svežije i promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše i susnežice i naviše 7°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Svežije nego u subotu za oko 5°C i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 11°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 6°C.

Novi Sad: Svežije nego u subotu i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo i 6°C u 22h.

Subotica: Svežije nego u subotu i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni i severni. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo i 4°C u 22h.

Vreme narednih dana: U ponedeljak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veoma retkom ponavom kratkotarjne kiše ponegde. Ipak, preovlađivaće suvo vreme u većini krajeva. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C.

U ponedeljak suvo u većini predela uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. U utorak prolazno naoblačenje sa severozapada donosi kratkotrajnu slabu kšu ponegde. U sredu i četvrtak suvo. U četvrtak i petak znatno toplije uz umeren južni i jugoistočni vetar. Za naredni vikend relativno toplo uz moguću kišu.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image