• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 19. FEBRUAR! Prolećni ponedeljak pred nama, uveče moguće iznenađenje!

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za 19. februar 2024. godine.

 Vremenska prognoza za Srbiju 19 februar 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima. Kasnije popodne dolazi do naoblačenja u Vojvodini gde će uveče biti slabe kiše. U noći ponedeljak na utorak ovo naoblačenje se širi na zapadnu i centralnu Srbiju uslovljavajući slabu kišu na svom putu. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče po Vojvodini slaba kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C.

Beograd

Malo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Uveče naoblačenje, a u noći ka utorku je moguća slaba kiša. Vetar ujutru slab jugoistočni, a popodne slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna
do 14°C. Uveče suvo, ali oko ponoći slaba kiša i do 8°C u 22h. 

Niš

Malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab istočni i južni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. 

Užički region

Malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima. U noći ponedeljak na utorak naoblačenje uz slabu kišu putu. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 13°C do 15°C.
Uveče suvo, a nakon ponoći slaba kiša. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i do 9°C na 1000
mnv.

Sever Srbije

Malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima. Kasnije popodne dolazi do naoblačenja na severu Vojvodine koje se širi ka jugu i usloviće uveče slabu kišu na svom putu. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne slab severozapadni ili
promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče po Vojvodini slaba kiša. Temperatura u 22h od 6°C do 8°C.

Novi Sad

Malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Kasnije popodne naoblačenje, a uveče slaba kiša. Vetar ujutru slab jugoistočni, a popodne slab severozapadni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C. Uveče slaba kiša i do 7°C u 22h.

Subotica

Umereno oblačno sa sunčanim periodima. Popodne postepeno naoblačenje, a uveče slaba kiša. Vetar ujutru slab jugoistočni, a popodne slab severozapadni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 12°C. Uveče slaba kiša i oko 6°C u 22h.

Vreme narednih dana

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U utorak na severu Srbije suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima promenljiva oblačnost sa mogućom slabom kišom povremeno, a na višim planinama iznad 1100 mnv uz provejavanje snega. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 8°C.

U sredu promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom u prvom delu dana, a popodne i uveče suvo. U četvrtak i petak znatno toplije uz umeren južni i jugoistočni vetar koji će biti u pojačanju u petak. Za naredni vikend relativno toplo uz južni vetar i moguću prolaznu kišu.

BONUS VIDEO: Anketa - Pesma za bivše?!

Pogledajte

00:38
Anketa - Pesma za bivše
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image