• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. MART: Temperatura u Beogradu do 20 stepeni, ali se spremite za košavu

Autor Jana Desovski

Vremenska prognoza za nedelju 10. mart 2024. godine.

 Vremenska prognoza 10 mart 2024 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Pre podne se očekuju duži sunčani intervali, od sredine dana postepeno povećanje oblačnosti, koje bi tek ponegde moglo usloviti slabu kratkotrajnu kišu. Na jugu Banata vetar će povremeno biti olujne jačine. Ujutru temperatura od 3 do 10, tokom dana i do 22 stepena. U Beogradu suvo i toplo, ali uz košavu. Najviša temperatura oko 20 stepeni.

Danas toplo i vetrovito. Ujutro i pre podne promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, od sredine dana postepeno povećanje oblačnosti, u Vojvodini ponegde sa slabom kišom, a krajem dana i u toku noći kiša je ponegde moguća i na istoku Srbije. Na planinama i u košavskom području duvaće jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 3 do 10, a najviša dnevna od 14 do 22 stepena. Upozorenja: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 85%.

11.03.2024. Ponedeljak: Vetrovito uz prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima. U košavskom području i na planinama duvaće jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata, u doljem Podunavlju i na planinama sa udarima olujne jačine. Posle podne prestanak padavina u zapadnim, a uveče i noću i u ostalim predelima uz slabljenje košave. Najniža temperatura od 6 do 12, a najviša dnevna od 13 do 18 stepeni. Upozorenja: Količina padavina veća od 10 l/m² za 3h, verovatnoća 65%. Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 85%.

12.03.2024. Utorak: Promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova. Vetar u skretanju na slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 9, a najviša dnevna od 13 do 16 stepeni.

13.03.2024. Sreda: Promenljivo oblačno i hladnije, sa lokalnom pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 7, a najviša dnevna od 11 do 15 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 14.03.2024. do 18.03.2024.)
Promenljivo, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom, uz postepen pad temperature.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:10
VREMENSKA PROGNOZA METEOROLOGA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Nakon stabilnog vremena tokom ovih 10 dana, STIŽE PROMENA
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (RTS/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image