• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA KRAJU SMO NAJTOPLIJEG FEBRUARA IKADA! Evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana!

Autor Miloš Škrbić

Vremenska prognoza za 26. februar 2024. godine.

 lepo vreme, ljudi, pešaci, pešak, penzioner, penzioneri Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas vrlo toplo za ovo doba godine uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 16°C do 21°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

Beograd

Vrlo toplo uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo i 14°C u 22h.

Niš

Toplo uz malu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

Užički region

Toplo za ovo doba godine uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab južni, u planinama umeren. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo i relativno
toplo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i toplo, do 13°C na 1000 mnv.

Sever Srbije

Vrlo toplo za ovo doba godine uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 11°C, a maksimalna od 17°C
do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 10°C do 14°C.

Novi Sad

Toplo uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo i 12°C u 22h.

Subotica

Tplo uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo i 10°C u 22h.

Vreme narednih dana

U utorak i dalje toplo za ovo doba godine uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima i vrlo retkom pojavom kratkotrajne kiše. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, u pomoravlju i podunavlju povremeno pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna
jutarnja temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 16°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22h od 7°C do 12°C. U sredu se zadržava toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i retkom pojavom kratkotrajne kiše. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar, u pomoravlju i podunavlju povremeno pojačan. U drugoj polovini iduće sedmice malo niža temperatura, ali i dalje iznad proseka i promenljivo oblačno. Na kraju smo najtoplijeg februara ikada.

BONUS VIDEO: "BIĆEMO POD UTICAJEM VETRA KOJI ĆE DONETI PRAŠINU" Meteorolog Todorović otkrio KAKVO VREME NAS ČEKA DO KRAJA FEBRUARA

Pogledajte

01:36
"BIĆEMO POD UTICAJEM VETRA KOJI ĆE DONETI PRAŠINU" Meteorolog Todorović otkrio KAKVO VREME NAS ČEKA DO KRAJA FEBRUARA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arsenije

Preživesmo li pored onih silnih katastrofičnih prognoza i naslova?

Xp

Secam se 90tih u ovo vreme svake godine sneg mi je bio do ramena, ja sav srecan idem na sankanje i grudvanje.

special image