Film

ZBOG SCENE IZ "MARATONACA" NISU PRIČALI 30 GODINA: Seka Sablić o odnosu sa Borom Todorovićem - nepoznati detalji!

Autor Katarina Bojović

Jelisaveta Seka Sablić svojevremeno je stala na put pričama da, zbog scene sa "kupačicom", sa kolegom Borom Todorovićem nije pričala punih 30 godina.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jelisaveta Seka Sablić jedna je od naših najuspešnijih glumica, a njena blistava karijera traje više od 50 godina.

I danas vredno radi i snima, a nedavno je dobila i jednu od glavnih uloga u filmu "Munje opet". Ipak, bojni su obožavatelji njenih ranijih otvarena. Među najpoznatijim je ono u filmu "Maratonci trče počasni krug" u kojem je glumila Kristinu. Dva glumačka velikana Bora Todorović i Jelisaveta Seka Sablić su prema navodima zbog scene iz ovog kultnog projekta bili u svađi i nisu razgovarali punih 30 godina.

Pričalo se da je razlog čuvena scena iz koje pamtimo repliku "Kristina, kupačice moja", a Seka je svojeveremeno sve demantovala.

"Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu intimnog odnosa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto", rekla je Seka Sablić za domaće medije.

Nakon ovog snimanja, Seka je završila u bolnici, jer je pomenute kadrove snimala prehlađena i u vodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!