"Ovo je bila luda vožnja": Netfliksovi obožavatelji zaluđeni brilijantnim psihološkim trilerom

U flimu "Kate" pratimo ženu profesionalnog ubicu, čija se misija komplikuje kada sazna da je otrovana.

Youtube/ Netflix

Fanovi Netfliksa poslednjih dana su zaluđeni, kako kažu, brilijantnim psihološkim trilerom "Kate".

"Ovo je bila luda vožnja", jedan je od komentara na Facebook grupi "Netflix Bangers", zajednici sa više od tri miliona članova koja služi kao platforma za ljubitelje filmova i serija.

Film Kate trejler  Youtube / Netflix

Članovi dele preporuke, recenzije, mišljenja i raspravljaju o raznim naslovima dostupnim na platformi. U grupi se često razmenjuju saveti o tome šta gledati, a sada se digla velika prašina oko "Kate", akcionog trilera koji je izašao na Netfliksu 2021. godine.

Radnja filma

Film prati Kejt, profesionalnog ubicu koju igra Meri Elizabet Vajnsted. Njena misija se komplikuje kada sazna da je otrovana, a ima samo 24 sata da pronađe osobu odgovornu za njenu smrt. Vudi Harelson igra ulogu Vorika, mentora glavne junakinje. Kroz film, Kejt se povezuje s mladom devojkom, Anom, koja je povezana s njenim neprijateljem. Zajedno kreću u potragu za osvetom, a radnja je ispunjena intenzivnim borbenim scenama i emotivnim trenucima.

"Svakako ga pogledajte. Odličan film", preporučuje gledateljka.

Film je dobro primljen zbog svoje brze radnje, snažnih izvođenja i vizuelno privlačnih sekvenci. Pogledajte par kadrova:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Boki 13 navajo film "Reket"  Kurir