• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski manifest - besplatan provod za vikend

Izvor MONDO/Tanjug

Treći Festival manifestacija i destinacija "Beogradski manifest" počeće danas po podne na Kalemegdanu i trajaće do nedelje, 28. maja, a ulaz za sve posetioce će biti besplatan.

 Beogradski manifest 2017 Izvor: MONDO, Jelica Dojčinović

Festival ce, kao i prethodnih godina, biti podeljen u više zona koje ce ponuditi bogate sadržaje i zabavu za celu porodicu.

Povezane vesti

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

U Gornjem gradu Beogradske tvrdave ce se okupiti predstavnici preko 60 opština iz Srbije koje ce predstaviti svoju turisticku ponudu, kulturu, manifestacije i festivale koji se održavaju u njihovom kraju.

Na centralnoj bini festivala ce se smenjivati nastupi muzickih grupa i kulturno umetnickih programa iz svih krajeva Srbije, a na štandovima opština posetioci ce moci i da degustiraju domaca pica i gastronomske specijalitete specificne za podneblja sa kojih dolaze.

Pored brojnih opština iz Srbije, predstavice se i Turska, Slovenija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i druge zemlje, a koje ce zajedno sa turistickim agencijama posetiocima pružiti priliku da dobiju i vredne nagrade poput besplatnih aranžmana i avionskih karata.

Deca ce, uz nadzor strucnog osoblja, najbolju zabavu pronaci u velikom decjem gradu, koji ce se prostirati na preko 1.500 kvadratnih metara.

Pored tobogana, trambolina, cudesnog dvorca, mališani ce moci da pogledaju tri predstave dnevno, kao i nastupe decjih horova, a moci ce da ucestvuju i u kreativnim radionicama i plesnim programima.

Posebnu radost najmladima ce prirediti brojni animatori, madionicari, klovnovi, a imace priliku i da jašu konje.

Ekskluzivno ove godine posetioci ce na Kalemegdanu moci da vide i jedinstvenu izložbu velikih skulptura od slame. Figure visine i do cetiri metra ce na licu mesta praviti najeminentniji umetnici iz te oblasti.

Još jedna novina su posebno osmišljene ženska i muška zona, u kojima ce dame moci da vide zanimljive kreacije naših dizajnera, da urade manikir ili masažu glave, dok ce muškarci u zoni "hedonizam jaca organizam" moci cak i da se obriju u berbernici na otvorenom.

Tu je i veliki bioskop na otvorenom koji ce na repertoaru imati brojne filmske hitove, a koje ce posetioci moci da pogledaju uz degustaciju vina najboljih srpskih vinarija.

Posetioci ce takode imati priliku da u jednom od tri festivalska dana uživaju i u izložbi automobila old tajmera.

Radno vreme festivala danas je od 16 do 21 cas, a u subotu i nedelju od 12 do 21 cas.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE