• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leto na Gardošu od 7. jula do 30. avgusta

Predstave za decu, koncerti, kabaretske predstave i komedije i ovog leta na Gardošu

Kulturna manifestacija Leto na Gardošu, koja se održava sedmu godinu na letnjoj pozornici Gardoš u Zemunu, počinje 7. jula predstavom za decu "Princeze i dvorska luda".

U okviru Leta na Gardošu, na Letnjoj pozornici će se do 30. avgusta, svake nedelje i ponedeljka, održavati predstave za decu za koje je ulaz slobodan.

Najmlađu publiku u julu očekuju predstave "Pipi Duga čarapa", "Tri junaštva Kraljevića Marka", "Ikarov let", "Baš bi bilo lepo", "Crvene cipelice" i "Lav i miš".

Pored predstava za decu, za ostalu publiku planirani su različiti programi sredom, petkom i subotom: koncerti, kabaretske predstave i komedije, za koje se ulaznice prodaju po popularnim cenama.

Festival monodrame gostovaće na Gardošu 9. jula sa dve monodrame - "Peti Difus", ispovest porno zvezde, sa Sonjom Mladenov i "Lilika", ispovest devojčice, igra Jovana Jelovac.

Dve večeri kasnije zemunska publika moći će da provede Veče sa zvezdom, doajenom srpskog glumišta Petrom Kraljem, koji će izvesti monodramu "Živeo život ja pa ja".

Premijerno će biti izvedena kabaretska predstava "Pozorište priviđenja" na muziku Sanje Ilića u kojoj igraju Srna Lango i Irfan Mensur, kabare "Međuigre 0-24" sa Zijahom Sokolovićem i "Obično veče" sa Lanetom Gutovićem.

Na programu su i komedije "Ko je ovde idiot" sa Milanom Kalinićem i Srđanom Ivanovićem, "Život je loto" u kojoj igra Mirjana Zeljković i 400-ta predstava "Ođe mobilni", igra Vladan Gajević.

Koncerte će održati "Đurđevi stupovi", Bilja Krstić i Bistrik, etno grupa Hazari, džez i evrgrin bend Valentine Tirmenštajn, Baletska i plesna grupa "Adađo", "Garavi sokak", Filharmonija mladih i duo čelo i gitara "Duo moderato".

Leto na Gardošu završava se muzičkim programom pod nazivom Sa pesmom do kraja "Evrogardoš", u kome će nastupiti Jelena Tomašević, Jelena Janković, Željko Joksimović i prijatelji.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE