• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dizni na ledu" - poklanjamo karte!

Izvor mondo.rs

Nagrađujemo vas ulaznicama za predstavu u Kombank areni!

Nova predstava nam dovodi energicne sestre Anu i Elzu iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaledeno kraljevstvo”.

Takode cete gledati Munju Mekvina, Vukšu i ostale drugare iz filma "Automobili"!

Disney On Ice nam posle cetiri godine dovodi novu predstavu "Carobna kraljevstva", cetiri Diznijeve price u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra! Donosi vam omiljene likove iz "Automobila", "Male sirene", "Price o igrackama 3", zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde filma "Zaledeno kraljevstvo".

Mi vam poklanjamo ulaznice za predstavu u nedelju, 15. oktobra u 15 casova - ako želite da ih osvojite, pošaljite nam privatnu poruku na stranici MONDO Zabava sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dizni na ledu". Srecnog dobitnika ili dobitnicu odmah cemo obavestiti o nacinu preuzimanja nagrade.

Dizni na ledu promo
Izvor: YouTube

Karte za ovaj nesvakidašnji porodicni provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma Omladine, knjižare Delfi, Ušce Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs. Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na [email protected].

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave! I to nije sve! Kupovinom PORODICNOG PAKETA (cetiri ulaznice), ostvarujete popust od 10%!

Publika ce zakoraciti u fantastican zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaledeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, krece na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brdaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, cije su ledene moci zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga vecitom zimom.

"Naše stvaranje Arendela i vizuelna velicanstvenost na ledu na caroban nacin transformišu pozornicu iz leta u zimu," navodi producentkinja Nikol Feld.

"Iako deluje veoma ocigledno da se Zaledeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuce najtananija osecanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizackim umecem."

Iz Radijator Springsa na ledenu plocu stižu nam likovi iz filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostala ekipa, u prirodnoj velicini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujuci umetnickom umecu izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oci i usta pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu. Vukša ce nas zabaviti svojim ludorijama u radnji, dok ce nas ostali likovi iz Automobila oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

"Carobna kraljevstva povezuje klasicne i moderne Diznijeve price," rekao je producent Kenet Feld. "Publika ce biti oduševljena u Radijator Springsu u kom ce se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videce likove iz svevremenih, omiljenih prica i otkrice avanturu punu akcije, magije i nezaboravnih likova," navodi on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE