• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon uloge prostitutke u "Senkama", niže uspehe!

Izvor mondo.rs

Mlada glumica se proslavila tragičnom ulogom u popularnoj seriji Dragana Bjelogrlića, a kako kaže, to joj je otvorilo "važna i velika vrata".

 Mara Senke nad Balkanom Milica Gojković nagrada Ružica Sokić Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mlada glumica Milica Gojković treća je dobitnica nagrade Fondacije Ružice Sokić za glumačko ostvarenje i doprinos kulturi.

Nova članica Jugoslovenskog dramskom pozorišta u Beogradu u suzama je primila priznanje, potresena govorom svog profesora Nebojše Dugalića i koleginice Anite Mančić.

"Nisam u stanju da govorim. Uz vas dvoje sam rasla i učila, a sad i delim scenu s vama. Velika je čast za mene što dobijam nagradu 'Ružica Sokić'. Njeni filmovi su ostavili dubok trag u mom životu, a prohodala sam uz 'Kad budem mrtav i beo'. Nemam razloga više da krijem da je njena uloga u filmu 'Žuta' bila velika inspiracija za Maru u seriji 'Senke nad Balkanom', koja mi je i otvorila vrlo važna i velika vrata. Ruža je uspela da ljude s margine igra na neki izuzetno šarmantan, duhovit i dirljiv način", poručila je Milica, koja je posebno srećna što ovo priznanje ide mladim glumica, prenosi "Kurir".

Nebojša Dugalić poručio je da Milica nije pokazala ni deo svog raskošnog talenta.

"Ona može da igra sve. Ima rediteljski mozak i osećaj za dramsko, a to su retke osobine. Mogu da kažem da će se po njoj vrlo brzo promišljati novi repertoar JDP", istakao je on.

SENKE NAD BALKANOM: Šta mislite o finalu? (ANKETA)

I Anita Mančić znala je prvi put kad je ugledala Gojkovićevu da će biti velika glumica.

"Na Milicu sam uvek gledala kao na prijatelja, a ne na suparnicu. Prvi put sam je videla na sceni Radionice integracije, gde su igrale slabovide žene. Odmah sam videla da je to zvrk s glumačkim nervom. Ubrzo je postala moja partnerka i videla sam to savršeno delo prirode neukaljano i dosledno divljenja. Moramo je negovati i čuvati, jer je to jedini način da i mi napredujemo", rekla je Mančićeva.

"Srbi, vi živite triler, a snimate šećerleme"

Podsetite se intervjua sa Milicom za MONDO TV:

Već dobra, nesrećna duša koja nam je ukrala srce, a možda ne samo nama već i princu Đorđu. Evo šta o tome kaže glumica koja je tumačila lik Mare u seriji "Senke nad Balkanom" Milica Gojković.
Izvor: MONDO

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kako da ne

Ja sam je gledala samo u Senkama, gde me je odusevila talentom i prirodnoscu. Samo napred, mlada nado, bices glumica vredna pomena!

OOooOo

Dobro telo ima

SERIJE