• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanija Telekom Srbija donirala škole u Srbiji

Izvor mondo.rs

Tradicionalno, kao i svake godine uoči novogodišnjih praznika, kompanija Telekom Srbija donirala je knjige školskim bibliotekama širom Srbije, uključujući i one na Kosovu i Metohiji.

Velikodušan gest obradovao je đake deset osnovnih škola sa više od 2700 primeraka književnih dela kako domaće tako i svetske književnosti.

Među ovim izdanjima nalaze se nezaobilazni naslovi dečije lektire, kao i bestseleri srpske i svetske književnosti namenjeni mališanima.

Pored značajnih ulaganja u različite oblasti i kulturne manifestacije već dugi niz godina, Telekom Srbija ostaje istrajan u nameri da promoviše prave vrednosti i kulturu čitanja u našoj zemlji. Istovremeno, kompanija svojim aktivnostima pokazuje visok nivo odgovornosti u segmentu obrazovanja i zato pružanjem podrške nastoji da doprinese kvalitetu školovanja u Srbiji.

Škole koje su ove godine bile deo novogodišnjeg darivanja kompanije Telekom Srbija su: OŠ "Dubrava" iz Knjaževca, OŠ "Vasa Pelagić" iz Leskovca, OŠ "Radoje Domanović" iz Bošnjaca, OŠ "Janko Jovićević" iz Goraždevca, OŠ "Sreten Lazarević" iz Prilika, OŠ "Prota Stevan Popović" iz Čumića, OŠ "Jovan Šerbanović" iz Žagubice, OŠ "Miroslav Bukumirović Bukum" iz Šetonje, OŠ "Svetozar Marković" iz Vranja, OŠ "Ivo Andrić" iz Pranjana.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE