• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumci pobedili: OTKAZANA dodela Oskara popularnosti!

Izvor MONDO/Tanjug

Barem u Beogradskom dramskom pozorištu

Glumci Beogradskog dramskog pozorišta pobunuli su se pre nekoliko dana, nakon što je objavljeno da će se manifestacija "Balkanske nagrade 2018", poznatije pod nazivom "Oskar popularnosti" održati 21. februara u BDP-u.

Glumci su u zajedničkom saopštenju poručili da "estradi nije mesto na sceni BDP", kao i da "im je ostalo još samo da tamo organizuju finale Zadruge i Parova".

Danas je objavljeno da je dodela "Balkanskih nagrada", najavljena za 21. februar na sceni "Rade Marković" - otkazana. Ovo je potvrdio vršilac dužnosti direktora BDP-a Slobodan Ćustić.

Šta su napisali glumci: "Šund, kič..."

Više od 20 glumaca potpisalo je pismo u kome su naglasili da se iznajmljivanjem prostora za dodelu "Balkanskih nagrada" obesmišljava postojanje pozorišta i njegova misija, da se izneverava pozorišna publika, uz ocenu da je u pitanju manifestacija šunda, kiča i najgoreg ukusa kojoj nije mesto na sceni gradskog pozorišta.

Pismo su potpisali Paulina Manov, Nataša Marković, Vesna Čipčić, Ljubinka Klarić, Andrej Šepetkovski, Slobodan - Boda Ninković, Ivana Nikolić, Anja Alač, Jelisaveta Orašanin, Marko Živić, Milica Zarić, Vladan Milić, Slađana Vlajović, Sandra Bugarski, Milan Čučilović, Aleksandar Alač, Jadranka Selec, Jovo Maksić, Pavle Pekić i Lako Nikolić.

Pogledajte MONDO prilog "Pevači kao glumci"

MONDO TV pevači kao glumci
Izvor: YouTube/MONDOPortal

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

21. vek

Ne razumem sta je tu problem. Ko voli predstave, on ce otici onih dana kad su predstave. Ako tog dana vec nije bila planirana neka predstava, sto se onda pozorisni ambijet ne bi priblizio i nekoj drugoj publici. Verujem da bi to privuklo i ljude koji inace ne idu u pozoriste, da posle pozele da dodju i na neku predstavu kad osete taj pozorisni ambijent.

Ja

Bravo gospodo glumci... Pozorište je za gospodu glumce, a za ostale je...

Kiki

Bikovic nije potpisao? Fino. Sto li me ne cudi? A nekad je bio vrlo jasan po pitanju estrade u BDP-u. Tuzno kako se ljudi prodaju. Kulturo, "eve" meee...

SERIJE