• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dobro je što sam se slomatao na košarci"

Izvor mondo.rs

Direktor Beogradske filharmonije o povredi kičme: "Da se nisam slomatao na košarci, postojala je šansa da tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme"

 Ivan Tasovac o povredi kičme i operaciji Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Ivan Tasovac povređen je u krajem prošle godine kada je rekreativno igrao košarku.

Direktor Beogradske filharmonije odmah je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, tačnije prelom pršljena.

Tokom pregleda otkriven mu je tumor na pršljenu.

"Tog dana sam se povredio igrajući košarku i prebačen sam u Urgentni centar u ne baš novogodišnjem raspoloženju. Lekari su konstatovali da mi je pukao prvi pršljen i da su male šanse da ću najluđu noć provesti igrajući čoček. Već sutradan se pokazalo da je to bio tek početak medicinskog zapleta pošto je na snimcima otkriveno i poveliki tumor na četvrtom pršljenu. Ali da skratim, da ne bih skliznuo u patetiku klinike Švarcvald, imao sam vrhunsku negu, operisao me je tim sjajnih lekara, tumor je odstranjen, sportska povreda sanirana i ja sam, posle više od šest nedelja napustio bolnicu", rekao je Tasovac "Kuriru" i dodao da sada čeka da "otkrije čari medicinskog turizma u nekoj od srpskih banja".

Da li će nastaviti da igra košarku?

Polako počinjem da verujem da je za muškarce u određenim godinama bolje da se posvete manje ekstremnim sportovima kao što su štrikanje, heklanje i šah

O povredi kaže: "Mislim da je ovo jedna od boljih stvari koje su mi se desile u životu. Da se nisam slomatao na košarci postojala je realna šansa da tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme, što je moglo da ima katastrofalne posledice. Koliko god nešto delovalo loše ili bolno - nikad se ne zna zbog čega je to dobro".

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE