• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dizni na ledu u Štark areni!

Izvor mondo.rs

Šest izvođenja hit predstave ove jeseni u Beogradu!

 Dizni na ledu Štark arena Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra u šest izvođenja u Štark Areni:

U petak 1. novembra u 19 časova, u subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova, i u nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova. Karte su u prodaji od 17. aprila.

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj" i "Na leto". Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače". Proživite ponovo "Priču drevnu tu" kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti".

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

Prodaja karata za šou Disney On Ice Čarolija na ledu počinje 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1.000 do 4.500 dinara i to:

U petak 1. novembra, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.000, 1.300, 1.700, 2.200, 2.600 i 3.750 dinara. Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.250, 1.500, 1.900, 2.500, 2.900 i 4.500 dinara.

Do kraja maja možete ostvariti dodatne pogodnosti prilikom kupovine karata! Cene karata (sem za VIP Parter koje koštaju 3.750 i 4.500 dinara) biće snižene za 20% u odnosu na regularnu cenu! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Ušće Shopping Centru, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!  Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj +381 11 3340 410.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE