• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS zbog predstave: Scena "Bane cepa zastavu" NE POSTOJI!

Izvor mondo.rs

Oglasio se reditelj Kokan Mladenović povodom višednevnih natpisa o Branislavu Trifunoviću, koji je u predstavi "Pad" pocepao srpsku zastavu"

 Branislav Trifunović cepanje zastave Kokan Mladenović saopštenje Izvor: MN Press

Na nedavno održanom Festivalu mladih pozorišnih stvaralaca u Vranju "Metamorfoza" izvedena je predstava "Pad" zbog koje je nastao haos na društvenim mrežama - glumac Branislav Trifunović je tad pred publikom pocepao srpsku zastavu.

Zbog "histerije" koja je zavladala na društvenim mrežama oglasio se reditelj Kokan Mladenović i izdao saopštenje:

Možda će vas zanimati

"U mojoj predstavi 'Pad', u kojoj igraju Branislav Trifinović, Nina Nešković i Jelena Blagojević, ne postoji scena u kojoj 'Bane cepa zastavu', a koja je ovih dana povod za najgnusnije laži, napade i pozive na linč, počev od tabloida, pa sve do skupštinske govornice".

Mladenović kaže da je "povod falsifikovan", ali da Udruženje dramskih umetnika nije reagovalo.

"Pošto nešto mora da se uradi, ili bar javno kaže, a s'obzirom da sam ja autor scene u kojoj šesnaestogodišnja devojčica, nakon pogibije oca, rašiva državnu zastavu i od nje pravi haljinu u kojoj će započeti svoje preživljavanje na estradi, pozivam sve da se okanu mojih glumaca i obrate se lično meni!".

Podneta krivična prijava protiv glumca!

Sindikat zaposlenih policije podneo je prijavu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Trifunovića zbog toga što je tokom izvođenja predstave "Pad" pocepao srpsku zastavu.

Pozivajući se na član 173. Krivičnog zakona Srbije, policijski sindikat traži od nadležnog tužioca da protiv poznatog dramskog umetnika pokrene postupak, za koji je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri meseca.

"Krivična prijava protiv Branislava Trifunovića što je dana 3.10.2019. godine u pozorišnoj predstavi "Pad" koja je prikazana u Leskovcu u toku izvođenja predstave pocepao zastavu Srbije. Te iz napred navedenog zahtevamo od tužioca da protiv Branislava Trifunovica pokrene postupak", piše između ostalog u prijavi protiv glumca, prenosi "Kurir" .

Možda će vas zanimati

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JohnnySRB

Jos jedan koristan **IOT za ovu vlast!!! Dok su ovakvi mucenici opozocija Vucic ima da vlada 150god. Uopste nije bitno da li je cepao zastavu ili ne. Problem je sto nikog ne bi cudilo da jeste. Jer to je takav kalibar coveka. Mesto samo da stane u neki ugao da cuti i da smrdi... NE, ovde sto si pulupaniji to si i glasniji!!!

Bora

@JohnnySRB Ajde polupani ne lupetaj.

Dzonny

Ljudi prvo, ocigledno po izjavi reditelja takva scena ne postoji, ali cak i da postoji, o cemu pricamo? O predstavi, o scenariju, umetnosti...nije covek u sred bela dana izasao na ulici i to uradio. Sta je sledece? Krivicne prijave zbog replike u seriji, filmu, u nekoj pesmi mozda, zbog teksta pesme? Jel pravi neko razliku, da se radi o nekom scenariju, a ne o nekom cinu sto se kaze u realnom zivotu? Ako niko ne pravi razliku, onda nam se crno pise.

SERIJE